Apartmanok Sutivanban

Közvetlenül a tenger partján, a kedvelt Likva öböltől 5 perc sétára, Sutivan városi strandjától 2 perc sétára található.

Ezt kerestem !

Sutivan

A mediterrán halászfalu Brač sziget északnyugati részén 7 km-re Supetártól található. Pálmafákkal övezett sétány vezet a festői szépségű kikötőbe, ahonnan az egész falut romantikus öblök és szép strandok szegélyezik.

A partszakasz sziklás és kavicsos, a Likva öböl homokos. Központban élelmiszerboltok, kávézók éttermek, pizzéria és posta található.
Sutivan tökéletes hely a kikapcsolódásra és a felüdülésre.

Fedezd fel a tenger kékségét 

Ezt Látnod kell

Brač sziget Horvátország 3. legnagyobb és legszebb szigete, mely nagyon könnyen megközelíthető Split vagy akár Makarska kikötőiből.

Supetar

Split felől érkezve a szigetre ez a város az, amit először megpillantunk. Meseszép kikötőjével és óvárosi hangulatával elvarázsolja a turistákat. Itt mindenképpen érdemes eltöltenünk egy délutánt. Strandjai kavicsosak, sziklásak és helyenként homokos strandot is fellelhetünk. 

Vidova Gora

A sziget legmagasabb pontja 778 m magas hegycsúcs, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a sziget partjaira, a nyílt tengerre és a szomszédos szigetcsoportokra is.

Bol

ZRBol városában található a híres Zlatni Rat (Arany Szarv) strand is, mely a tengerbe nyúló mesés partszakaszaival magához vonzza a kirándulókat. Kristálytiszta vizű itt érdemes búvárkodni is.

Milna

A sziget legnagyobb kikötője vitorlásokkal, jachtokkal.

Körbevezetlek

Ha még nem jártál Brac szigetén, most megmutatom neked azt amiről nem szabad lemaradnod

Nézz szét

Nincs olyan objektív, amely visszaadhatná akár csak részben is azt a látványt, azt az érzést, élményvilágot, amit e képek ábrázolnak.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

Egyedi ajánlat

Ajánlással érkezel: 30%

Amennyiben korábbi szállóvendégeinktől szóló ajánlást igazolsz, azonnali 30% kedvezménnyel indul az alkunk.

Vendégeink

Nincs nagyobb öröm számunkra, mint vendégeink öröme.

Gabe Scott

Hiking Guide

Denis Nona

Outdoor Survival

Brian Adon

Mountaineer

Ha csak tapsra vársz…