UNIBAUTETO.HU

UNIBAUTETO.HU

A közkedvelt DIVI sablonmotort felhasználva építettem meg az Uni Bautető Kft szakemberei részére a vállalkozásbemutató weboldalt. Miközben tetemes mennyiségű fotókat kaptam, meg kellett oldanom azt, hogy ezek a képek SEO keresőoptimalizálási elveknek megfelelően kerüljenek feltöltésre, vagyis maguk a képek is már keresőoptimalizáltak legyenek.

Ismerve a Google kívánalmait, annak érdekében hogy az oldalépítés során beállításra kerülő kulcskifejezések ténylegesen működjenek és keresési találatokat is hozzanak, minden egyes előre meghatározott kulcskifejezésre egyedi, önálló kulcskifejezésre fókuszált aloldalt hoztam létre – felhasználva a WordPress keretrendszer projekt kezelő mudulját.

Projekteknek tekintve a referenciamunkákat, hierarchizált, egymásba ágyazható hivatkozási rendszert hoztam létre, mely biztosítja az „oldalon belüli linkek” követelményét.

A DIVI segítségével alapsablon objektumokat, oldal-szakaszokat létrehozva globális építőelemekként tudom többször is felhasználni az egyszer kialakított szekciókat.

Egyéni mezőtipusok alkalmazásával a SEO számára nélkülözhetetlen elemeket (title, keywords, description) tudtam olvasmányos formában megjeleníteni egy-egy adott fókuszált oldalon akár többször szerepeltetve, akár automatikusan generálódó szóösszetételekben alkalmazva.

Érdemes még megemlítenem hogy Megbízómtól kapott igen szűkre vett információkból az AI (Nyelvi Mesterséges intelligencia) segítségével generáltam tartalmi oldalakat. Az AI segítségével legenerált szöveges tartalmat Megbízóm rendre szakmailag is elfogadhatónak ítélte.

Információk

Referenciamunkák,

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük